الکترونیک – علت پیدایش و توسعه علم الکترونیک

به علم کنترل بر نحوه حرکت الکترونها علم الکترونیک گفته می شود.

الکترونیک

هر چیزی که در اطرافمان مشاهده می کنیم و جرم و حجم دارند، ماده هستند. اگر چیزی یکی از این دو شرط را نداشته باشد، مثل فوتون ها که جرم ندارند یا ذرات نقطه ای مثل کوارک ها و لپتون ها که حجم موثری ندارند، ماده محسوب نمی شود. ماده از نظر شیمیایی به سه نوع گاز ، مایع و جامد تقسیم می شود. مواد می توانند از یک و یا چند عنصر ساخته شوند. عنصر ماده ای است که نمی توان آن را به مواد ساده تری تجزیه کرد و ذرات سازنده ی آن از ذرات کوچکی به نام اتم تشکیل شده اند، اتم هم از ذرات ریزتری به نام الکترون (دارای بار الکتریکی منفی )، پروتون (دارای با الکتریکی مثبت) و نوترون (فاقد بار الکتریکی) تشکیل شده است .

عنصرهای جدول تناوبی

تاکنون 118 عنصر شناسایی شده است که 90 مورد از آن ها در طبیعت وجود دارد و باقی به صورت آزمایشگاهی تولید می شوند. این عناصر را در جدولی جمع آوری کرده اند که به عنصرهای جدول تناوبی نام گزاری شده است.

الکترونیک
جدول تناوبی عناصر

انواع عناصر شیمیایی

عنصرها می توانند فلز، نافلز و شبه فلز باشد. فلزات مانند مس، آهن، نقره و… هستند و نافلزات مثل هلیوم، اکسیژن، کربن و شبه فلز مثل سیلیسیم، ژرمانیوم و موارد دیگر می باشند.

نحوه پیدایش علم شیرین الکترونیک

با قرار گیری مواد در شرایط مختلف محیطی ، دمایی ، شیمیایی و … شاهد تجزیه و یا ترکیب آنها با دیگر عناصر خواهیم بود. همچنین در شرایط مختلف ، مواد شکلهایی متفاوتی از خود نشان می دهند و یا از شکلی به شکل دیگر تبدیل می شوند. در تمامی حالات ، در صورتی که جریان الکتریکی از مواد عبور دهیم شاهد تغییر در شدت جریان الکتریکی ، فرکانس و دیگر آیتم ها خواهیم بود. و می توان از این داده ها به بهترین نحو استفاده کرد. همچنین با کنترل الکترون ها  می توان ، نتیجه دلخواه را از شرایط مورد نظر در ترکیب ، تجزیه و … مواد بدست آورد.

میتوان گفت : امروزه پیشرفت تمامی علوم وابسته به علم الکترونیک می باشد.

مطالب پیشنهادی :

moradi
دیدگاه کاربران
1 دیدگاه
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *